onsdag 5 december 2012

Keso à la Malta

Mer jul! Istället för risvarianten kan man göra Keso à la Malta, perfekt efter en promenad i snön.


Keso à la Malta (2 portioner)
1 dl vispad grädde
1 knivsudd vaniljpulver
1/2 liten burk keso
1 clementin eller 1/2 apelsin

Vispa grädden med vanilj, rör ner keson och frukten i småbitar. Låt stå kallt en stund innan du nöjt smaskar i dig din portion.

3 kommentarer:

  1. mmm...så gott! :)
    Ha en fin kväll!
    kram
    //Lana

    SvaraRadera
  2. gott!!
    Jag testade med keso och mascarpone......jag kan meddela att det är ännu godare :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blev det inte salt? Vet att jag har ricotta i kylen, kanske ska använda den till något liknande då. Tack för tipset!

      Radera