torsdag 24 oktober 2013

Lindad fläskfilé med senap och timjan

Jo alltså det här kom till för att kunna ackompanjera den senapsstekta svampen. Nästa gång steker jag filén innan, lägger senapen i ett snitt och lindar i bacon, för då kommer det bli ännu bättre (skriver receptet så, även om bilderna visar på dagens variant).


Baconlindad fläskfilé med senap och timjan (4 portioner)
1 fläskfilé
1 paket bacon
2 msk dijonsenap
några kvistar timjan
salt och peppar
smör att steka i

Putsa filén och stek den snabbt runtom. Snitta längsmed och fyll med senap och timjan. Rulla in i bacon och låt gå klart i 180 grader (en knapp halvtimme beroende på hur stor filén är. Skiva upp och servera t ex med senapssvamp och vitkålsgratäng.


1 kommentar:

  1. Låter jättegott, speciellt med bacon runt filén! Blir så god smak på köttet då! :)
    Ha en fin dag!
    //Lana

    SvaraRadera