lördag 9 november 2013

Asiatisk gafflad gris

Här äts det gafflad gris väldigt ofta, så ofta att jag kände för att testa ett nytt serveringsalternativ Det här är på intet sätt min idé, utan mat-Tinas och jag blev tipsad av en kollega som gick i god för hur gott det är. Jag stekte omelett istället för pannkakor men latade mig och använde köpe-hoisinsås. Kameran var inte hemma så vi måste laga det här igen och fylla på med bilder (stackars stackars oss).

Asiatisk gafflad gris på mitt vis 
Pulled pork enligt ca vilket recept som helst
Rimmad gurka med ingefära enligt Tina-länken ovan
Något grönt, t ex solrosskott eller machesallad

Citron- och vitlöksomeletter (8 st)
8 ägg
2 msk grädde
zest av en halv ekologisk citron (använd inte skalet på besprutade citroner!)
1 klyfta vitlök, riven
salt
smör att steka i

Vispa ihop äggen med övriga ingredienser. Stek tunna omeletter på medelvärme, vik dem och håll varma i ugnen tills det är dags att äta. Låt sedan gästerna göra egna rullar eller paket med köttet, gurkan, såsen och sallad eller groddar. Gott och annorlunda!

1 kommentar:

 1. Kamagra för orgasm! Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren och apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få Sexuella Hjälpmedel, Erektion, Sexlust, Sexmedel, Sexhjälpmedel, Lusthöjande, Potensmedel, Potensmedicin, Potenspiller, Sexpiller, Sexhjälp, Kamagra, Tadalafil. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i Potens väg för att kunna genomföra samlag.

  http://intimleksaker.com
  http://intimleksaker.se
  http://sextoyonlinestore.com
  http://potensmedel.co.uk
  http://kamagra24seven.com
  http://viagraunion.com
  http://kamagra.dk

  SvaraRadera