Här äts det gafflad gris väldigt ofta, så ofta att jag kände för att testa ett nytt serveringsalternativ Det här är på intet sätt min idé, utan mat-Tinas och jag blev tipsad av en kollega som gick i god för hur gott det är. Jag stekte omelett istället för pannkakor men latade mig och använde köpe-hoisinsås. Kameran var inte hemma så vi måste laga det här igen och fylla på med bilder (stackars stackars oss).
Asiatisk gafflad gris på mitt vis
Pulled pork enligt ca vilket recept som helst
Rimmad gurka med ingefära enligt Tina-länken ovan
Något grönt, t ex solrosskott eller machesallad
Citron- och vitlöksomeletter (8 st)
8 ägg
2 msk grädde
zest av en halv ekologisk citron (använd inte skalet på besprutade citroner!)
1 klyfta vitlök, riven
salt
smör att steka i
Vispa ihop äggen med övriga ingredienser. Stek tunna omeletter på medelvärme, vik dem och håll varma i ugnen tills det är dags att äta. Låt sedan gästerna göra egna rullar eller paket med köttet, gurkan, såsen och sallad eller groddar. Gott och annorlunda!
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaMost of the sex products and sex toys are available at Sex Shop Sextoysonlinestore.com ❤
SvaraRadera