I röran (som räcker till två rejäla ätningar) har jag: en burk avrunnen tonfisk i vatten, 1 dl majonnäs, 0,5 dl crème fraîche, salt och peppar.
Det går lika bra att ta med allt utom sallad, tomater och gurka i röran, och så gör jag när jag inser på morgonen att jag inte har någon lunch. En påse blandad sallad i en handen, och en burk med röra i den andra. Alltid snabbt, alltid gott, alltid någon kollega som kommenterar hur gott det ser ut och hur nyttig jag är.
Mums... snabb mat är perfekt när man har ont om tid eller inte orkar/vill stå i köket en hel dag.
SvaraRaderavisst är det gott med tonfisksallad! :) Jag brukar också tillsätta räkor, blir lite lyxigare variant! :)
SvaraRaderaHa en fin dag!
Kram
//Lana
Ja räkor är ju ännu godare, men jag föredrar nyskalade och då blir det plötsligt ett mycket större projekt.
Radera