lördag 16 februari 2013

Chokladdoppade jordgubbar

Ja vad ska man säga...enklare blir det knappt. Eller godare. Ät som de är, med hemmagjord vaniljglass eller med lättvispad vaniljgrädde.


Doppa jordgubbar i smält choklad. Stoppa in i munnen eller mellanlagra eventuellt på ett smörpapper eller en tallrik. Känns oproportionerligt gott med tanke på den blygsamma arbetsinsatsen.

8 kommentarer:

  1. Det var inte igår jag åt chokladdoppade jordgubbar...tack för påminnelsen!
    Fan, vad sugen jag blev på det...jag som inte har några jordgubbar :(

    Ha en fin kväll!
    Kram C

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä det är ju inte direkt säsong. De jag köpte var nog avsedda för alla hjärtans dag, för de låg i en hjärtformad ask. Jag har varit på tjänsteresa i några veckor och ätit jordgubbar till frukost varje dag, men får nog aldrig nog :-) Trevlig kväll!

      Radera
  2. Oh, så gott med chokladdoppade jordgubbar! :)
    ha en fin söndag!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera
  3. Tänkte haft det igår men de jordgubbar som fanns i butik nu såg inte direkt smaskiga ut tyvärr.....så här blev det kladdkaka istället ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä de är ju inte som på sommaren, men helt ok! Vad använder du för recept på kladdkaka? *letar vidare efter något som ska smaka åtminstone nästan som kladdkaka* :-)

      Radera
    2. Kommer snart ett inlägg.....

      Radera
  4. Åh, vad gott! Jag såg jordgubbar i affären häromdagen men valde att inte köpa (ångrar mig nästa nu).

    SvaraRadera