Kesoplättar med västerbottenost (1 person)
1 ägg
1/2 liten burk keso
1/2 dl riven västerbottenost
1/2 msk fiberhusk
Mixa med stavimixer och låt stå några minuter. Stek i smör. Det tar ganska lång tid innan man kan vända dem, inte alls som med mjölplättar.
Här åts plättarna med lax. gurka och smetana, men nästa gång ska jag prova att göra toast av dem, som Åse tipsar om på sin blogg. Ska bara lära mig att få dem lite snyggare först :-)
mmm kesolpättar :P
SvaraRaderakräver lite tålamod men jag tycker allt dina ser snygga nog ut ;)
Den tredje fick inte vara med på bilden, om vi säger så :-)
RaderaMmm... jättegott!
SvaraRaderaOch tack för din kommentar! Vad kul att läsa din blogg och inspireras av nya recept! Jag lägger din blogg till min favvolista också! :)
Ha en toppen dag!
Kram kram
//Lana
Den är inte så stor än, men jag hoppas fylla på med nya grejer (nåja, mat) allteftersom. Trevlig helg!
RaderaTojis, jag måste få fråga. Du är inte den Tojis som jag träffade i Stockholm, på Tjejmilen för några år sen, när vi träffades några som hängt tillsammans på Viktklubb??
SvaraRaderaThe one and only! :-)
RaderaTyckte att du verkade bekant när jag läste din blogg, men fattade inte alls varför... Tur att du är desto mer vaken!
RaderaMen gud vad kul! Tänk att vi hittar igen varann efter flera år! :-) Jag ska följa din blogg!
RaderaGud så mycket gott du lagar! Lägger genast till din blogg i min blogglista! Jag bloggar också om LCHF :)
SvaraRaderaKram C
Vad gott med västerbottenst i, det har jag aldrig testat med! Och laxen bredvid gör det bara bätte :)
SvaraRaderaVad gott med västerbottenost i kesoplättarna, kan tänka mig att det är toppengott! :)
SvaraRaderaHa en härlig helg!
/ Sonja