måndag 1 april 2013

Jordnötsrutor

Jag har gjort snickers innan, och det är supergott så det finns egentligen ingen anledning att prova något annat. Mer än möjligen att det blir ett moment mindre på spisen så här och jag vet inte hur det är med er andra, men jag är ganska lat och undviker gärna att diska i onödan.


Jordnötsrutor (35 bitar)
100 gram mörk choklad
1 dl ekologiskt jordnötssmör
1 dl hackade cashew- eller jordnötter
0,5 dl vispgrädde
eventuellt 0,5 tsk honung eller annan sötning

Smält ihop choklad, grädde och jordnötssmör på låg värme. Rör ner eventuell sötning och hackade nötter. Häll i pappers-/folie-/plastbeklädd form och låt svalna innan du skär upp i lagom munsbitar.

3 kommentarer:

  1. Se där, du fick till det! De ser jättegoda ut!

    SvaraRadera
  2. Mmm...gott, gott! Och du fortsätter frestas! ;)
    Ha en fin kväll!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
  3. Ja det har varit lite väl mycket gott nu faktiskt. Även om jag nog tycker det är roligare att göra än att äta :-) Vete tusan om inte snickersvarianten är godare ändå, lite mer tuggmotstånd på något sätt.

    SvaraRadera