Jordnötsrutor (35 bitar)
100 gram mörk choklad
1 dl ekologiskt jordnötssmör
1 dl hackade cashew- eller jordnötter
0,5 dl vispgrädde
eventuellt 0,5 tsk honung eller annan sötning
Smält ihop choklad, grädde och jordnötssmör på låg värme. Rör ner eventuell sötning och hackade nötter. Häll i pappers-/folie-/plastbeklädd form och låt svalna innan du skär upp i lagom munsbitar.
Se där, du fick till det! De ser jättegoda ut!
SvaraRaderaMmm...gott, gott! Och du fortsätter frestas! ;)
SvaraRaderaHa en fin kväll!
Kram
//Lana
Ja det har varit lite väl mycket gott nu faktiskt. Även om jag nog tycker det är roligare att göra än att äta :-) Vete tusan om inte snickersvarianten är godare ändå, lite mer tuggmotstånd på något sätt.
SvaraRadera